“Σπαρτιάτες”: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Κασσελάκη για την απόκτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, κατόπιν επιλογής φύλου, με προτίμηση τους άρρενες

“Οι δηλώσεις Κασσελάκη για την απόκτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, κατόπιν επιλογής φύλου, με προτίμηση τους άρρενες, μέσω παρένθετης μητέρας, είναι επιεικώς απαράδεκτες.

Παράλληλα δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και μας προκαλεί έκπληξη η επίδειξη, ανάλυση, υπερέκθεση κάθε πτυχής της ιδιαιτερότητάς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η χυδαία του έκφραση «θέλω δύο αγόρια» είναι ξεκάθαρα ανησυχητική για την κοινωνία μας”, αναφέρουν σε σημερινή ανακοίνωσή τους οι “Σπαρτιάτες”.
Παράλληλα, όσον αφορά στην παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, οι “Σπαρτιάτες” υποστηρίζουν ότι “διαφαίνεται μεροληπτική”, ενώ σημειώνουν στη συνέχεια:”Σε οποιαδήποτε άλλη αντίθετη περίπτωση δεν είδαμε κάποια κινητοποίηση των δικαστικών Αρχών για παρόμοιες υβριστικές φράσεις ή ριζοσπαστικότερες ακραίες τοποθετήσεις της «κοινότητας», όπως γνωστό σύνθημά τους κατά την πορεία των ΛΟΑΤΚΙ στα Χανιά”.
Και καταλήγει ως εξής η ανακοίνωση του κόμματος:”Οταν έχουμε ξεκάθαρη ρητορική μίσους και ρατσιστικά συνθήματα κατά των Ελλήνων πολιτών, τότε οι δικαστικές Αρχές «κωφεύουν»;

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΙσραήλ: Μπαράζ ρουκετών από την Χαμάς στην ισραηλινή πόλη Ασκελόν
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 11 Οκτωβρίου – Σημαντικά γεγονότα