Σμαράγδια και ρουμπίνια τελευταίας εσοδείας – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου κατάθεσης …επαναστατικών διαπιστευτηρίων. Με αφορμή τα ευρήματα της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, τις καταλήψεις σχολών εδώ κι εκεί αλλά το πανεπιστημιακό άσυλο, η κοινωνία έχει ακούσει απίστευτες δηλώσεις. Κάποιες στα όρια της «επικινδυνότητας».

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Ακούστε και «θαυμάστε»:

– Μάρκου: πολύ καλά έκαναν οι φοιτητές κι έκοψαν με αλυσοπρίονο την κλειστή πόρτα του ιδρύματος.
– Τζανακόπουλος: για την έρευνα της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ … «ε καλά δεν βρήκαν και καλάζνικοφ».
– Ο Λάππας αναρωτιόταν «ποιο αδίκημα διαπράττει αυτός που κατέχει μία βόμβα μολότοφ στην πλάτη».
Ο Ζαχαριάδης εξερράγη όταν δημοσιογράφος έκανε σύνδεση των μολότοφ με την Μαρφίν και φώναζε ότι … «τέλος με αυτά, αυτά είναι βλακείες 10 χρόνια τώρα»!!!
Ο Φίλης είπε ότι «άλλο τρομοκρατία και άλλο ο νέος που πετάει μολότωφ»!!
– Ο ίδιος χαρακτήρισε την επίθεση στο γραφείο της Κεραμέως ως «απλώς κόκκινες μπογιές», ειρωνευόμενος την υπουργό Παιδείας ότι κακώς τις φοβάται.
Ο Μάρκου είπε ότι «Κι εγώ σε διαδήλωση θα έχω ένα κοντάρι με σημαία, μπορεί να το χρησιμοποιούσα κιόλας για να αμυνθώ!” και ότι «τίποτα δεν βρήκε η Αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ, τα μπουκάλια ήταν προφανώς από οινοποσία»…

-Η Νοτοπούλου (ποια άλλη) έδωσε την νότα της αγραμματοσύνης. Μιλώντας για την προανακριτική που γίνεται για τον Παπαγγελόπουλο και το αν θα παρίστανται οι Τζανακόπουλος και Πολάκης, ανέφερε με περισπούδαστο ύφος ότι… η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αρτιμελής!!!!
Ο Τσίπρας κάλυψε πολιτικά ΟΛΕΣ αυτές τις δηλώσεις, λέγοντας ότι «υπάρχει συστηματική και στοχευμένη συκοφάντηση του δημόσιου πανεπιστημίου από τα μέσα ενημέρωσης, όπου ο μέσος τηλεθεατής έχει την εντύπωση ότι τα πανεπιστήμια δεν κάνουν μαθήματα, παρασκευάζουν μόνο μολότοφ».

Τι να πει κάποιος και τι να σχολιάσει. Απλά, τονίζουμε και πάλι ότι όσο συμπεριφέρονται έτσι, όσο λένε τέτοια πράγματα, τόσο θα εδραιώνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Φρονώ ότι μεγάλο μέρος της κοινωνίας έχει κατανοήσει πλέον για ποιον θίασο μιλάμε.

Προσοχή: Όταν τα παιδάκια σου πηγαίνουν στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας, είναι απολύτως ανέντιμο να γυρίζεις την Ελλάδα και να υποθάλπεις καταλήψεις στα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια! Συνεννοηθήκαμε Αλέξη;

Κάτι τελευταίο, για να μη ξεχνιόμαστε: Χθες η Δόμνα (μια είναι η Δόμνα) πέταξε κι άλλο βατράχι. Μετά τις περισπούδαστες δηλώσεις της για την 28η Οκτωβρίου, όπου μας είπε ότι θριάμβευσε ο… εθελοντισμός, τώρα ισχυρίστηκε ότι στην ΑΣΟΟΕ  συμπολίτες μας είχαν σε πρόσβαση σε όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας»!!!

Ακατοίκητο; Εδάφους –αέρος; Δεν ξέρω. Όλοι λένε –κι έτσι είναι- ότι διαθέτει σημαντικούς τίτλους σπουδών! Μα τι να τους κάνω τους τίτλους όταν συναγωνίζεται με την Κατερίνα Νοτοπούλου για το ποια θα εκστομίσει τον μεγαλύτερο βάτραχο;

Τι να πω; Προτείνω στη διεύθυνση του «Έμβολος» να την προσλάβει σε περίπτωση που την ξηλώσουν. Όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χαθούν οι βαθυστόχαστες αναλύσεις της και πάθουμε όλοι μαζί στερητικό σύνδρομο σοφίας…