Σημεία συνέντευξης του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσου Γαϊτάνη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3

Τάσος Γαϊτάνης: «Μόνο η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεκριμένη πρόταση διακυβέρνησης»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Γαϊτάνης φιλοξενήθηκε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3 και τους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο, όπου αναφέρθηκε στο διακύβευμα των προσεχών εκλογών.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει συγκεκριμένη πρόταση και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για τη διακυβέρνηση του τόπο της επόμενη τετραετία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γαϊτάνης. Παράλληλα τόνισε ότι από τις τοποθετήσεις των κ.κ. Τσίπρα και Ανδρουλάκη προκύπτει ξεκάθαρα πως δεν έχουν συγκεκριμένη πρόταση για την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικότερα ο κ. Γαϊτάνης επισήμανε ότι οι θέσεις του κ. Ανδρουλάκης παραμένουν ασαφείς, αφού δεν μας λέει ούτε με ποιο κόμμα θα συγκυβερνήσει αλλά ούτε και ποιο είναι το πρόσωπο που θα προτείνει για πρωθυπουργό. Η μόνη έγνοια του είναι να κάνει αντιπολίτευση στον κ. Μητσοτάκη, συμπλήρωσε. Από την άλλη υπογράμμισε ότι ούτε και ο κ. Τσίπρας μας έχει αναφέρει με ποιον θα επιδιώξει να συγκροτήσει κυβέρνηση και ούτε με ποιους προγραμματικούς όρους.

Κλείνοντας την παρέμβασή του ο κ. Γαϊτάνης εξήγησε ότι η πρώτη κάλπη είναι πολύ σημαντική για τη Νέα Δημοκρατία και στόχος είναι όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό, γεγονός που θα καταδείξει ότι οι Έλληνες θέλουν για Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρόσθεσε δε πως η δεύτερη κάλπη είναι αυτή που θα δείξει τον τρόπο σχηματισμού της νέα κυβέρνηση. «Πιστεύουμε ότι έχουμε την δυνατότητα να πείσουμε τους πολίτες και να πάρουμε το απαιτούμενο ποσοστό για την αυτοδυναμία στις εκλογές με την ενισχυμένη αναλογική», κατέληξε.

Προηγούμενο άρθρο1ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός από τις εκδόσεις Hλιαχτίδα
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής