ΣΕΑΝ Ημαθίας: Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ενημέρωση των μελών και Φίλων του ΣΕΑΝ. Ημαθίας για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρακαλούμε κάθε μέλος και φίλος να απευθύνεται στο Διοικητικό Συμβούλιο για οποιαδήποτε πληροφόρηση και να μας προτείνει κάθε δράση που θεωρεί αξιόλογη για υλοποίηση από το Σύνδεσμο.

                                                                                                             Βέροια 19/02/2025

                                                            ΠΡΑΞΗ

Στη Βέροια σήμερα Τετάρτη 19/02/2025 και ώρα 12:00 μεσημβρινή συσκέφτηκαν τα εκλεγέντα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου ύστερα από πρόσκληση του πλειονοψηφίσαντος στις αρχαιρεσίες της 26/01/2025 κ. Χρήστου Φράγκου για τη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκ της συσκέψεως και ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων συγκροτείται το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρακάτω σύνθεση.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΗΚΑΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ( υπεύθυνος για την ανάληψη χρημάτων και όποιων συναλλαγών με την Τράπεζα για λογαριασμό του Συνδέσμου Εφέδρων Αξ/κών Ν. Ημαθίας)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΦΟΡΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (υπεύθυνος περιοχής Νάουσας)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΛΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΩΡΕΣ ΜΕΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ( περιοχής υπεύθυνος Αλεξάνδρειας)

Προηγούμενο άρθροΑνάρτηση του Τάσου Μπαρτζώκα για την συνάντησή του με τον Giulio Centemero
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 22 Φεβρουαρίου – Σημαντικά γεγονότα