Σε συνάντηση καλεί ο ηγέτης των Τρικάλων τους εκπροσώπους των Σωματείων της Γ’ Εθνικής

Σε συνάντηση καλεί τα 86 σωματεία που θα συμμετάσχουν στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο διοικητικός ηγέτης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Τάκης Παπαδόπουλος. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον”  στις 11 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα στις 20.00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ, μέσω του προέδρου Τάκη Παπαδόπουλου ΠΡΟΣΚΑΛΕΊ, τα ογδόντα έξι (86) ποδοσφαιρικά σωματεία που θα αγωνιστούν κατά την επόμενη περίοδο 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σε αρχική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 το απόγευμα, στο χώρο εκδηλώσεων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ” στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (1ο χλμ Π. Ε. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), με τα παρακάτω θέματα συζήτησης.

1) Γνωριμία εκπροσώπων  ομάδων – Εισήγηση.

2) Προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

3) Εκλογή συντονιστικής επιτροπής για όλα τα θέματα (προβλήματα) που αφορούν τη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

4) Άμεση διεκδίκηση οικονομικής ενίσχυσης (κάλυψης των λειτουργικών εξόδων) από την Πολιτεία.

5) Τοποθετήσεις – απόψεις  – διάφορα θέματα προς συζήτηση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού. Η παρουσία όλων των ποδοσφαιρικων ομάδων, με τους εκπροσώπους τους που θα έχουν ανεξαιρέτως δικαίωμα λόγου και ψήφου, κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη ενόψει της Γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ που θα αποφασίσει τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και θα καθορίσει την ύπαρξη, τη βιωσιμότητα και το μέλλον των ομάδων μας.

Κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες μετακίνησης, τα σωματεία μπορούν να συμμετέχουν και εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο) στη συνάντηση. Παρακαλούνται οι  εκπρόσωποι των σωματείων που θα παραστούν δια ζώσης να. το δηλώσουν εγκαίρως στον υπεύθυνο κ. Παπαδόπουλο Τάκη (6932332757).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

 

Με εκτίμηση Παπαδόπουλος Τάκης.

 

Προηγούμενο άρθροΠλατύ: Ι.Ν. Αγίων Αρσενίου και Παϊσίου – Πανήγυρις – Πρόσκληση
Επόμενο άρθροΕΛΛ.ΑΣ: Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου