Σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή υποβλήθηκε ο  Χρ. Σταϊκούρας

Σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή υποβλήθηκε ο υπουργός Οικονομικών  Χρήστος Σταϊκούρας, στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Αντώνιος  Δημητρακόπουλος, δ/ντής Γ΄ Παθολογικής Κλινικής,              και Γεώργιος Αναστασόπουλος, δ/ντής Β΄ Χειρουργικής Κλινικής   αναφέρει τα εξής:

«Ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.

Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική. Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Το ιικό φορτίο του Όμικρον στα λύματα έφτασε στο 60%, όμως το στέλεχος Δέλτα εξακολουθεί να διασπείρεται, σύμφωνα με την έρευνα ΑΠΘ
Επόμενο άρθροΣε 83.563 ανήλθαν χθες οι έλεγχοι για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού – Οκτώ συλλήψεις, αναστολή λειτουργίας 11 καταστημάτων και 465 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας