Σε διορθώσεις στα κριτήρια καταβολής του επιδόματος θέρμανσης προχωράει το Υπ. Οικονομικών για να το λαμβάνουν όσοι έχουν περισσότερο ανάγκη

Îåêßíçóå ç ðáñÜäïóç ôïõ ðåôñåëáßïõ èÝñìáíóçò óôéò êáôïéêßåò, Èåóóáëïíßêç 13 Ïêôùâñßïõ 2006

Σε διορθώσεις στα κριτήρια καταβολής του επιδόματος θέρμανσης προχωράει το Υπ. Οικονομικών, ώστε να το λαμβάνουν όσοι το έχουν περισσότερο ανάγκη, χωρίς να υπάρξουν αλλαγές στο συνολικό προβλεπόμενο ποσό των 105 εκατ. ευρώ.

Στόχος είναι τα κριτήρια καταβολής του να διαφοροποιούνται όχι ανάλογα με τον νομό αλλά και εντός αυτού, ανάλογα με το αν είναι ορεινή ή πεδινή περιοχή.

Το ερχόμενο Σάββατο ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο και όπως ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να καταβληθεί με καλύτερη στόχευση σε όσους το έχουν ανάγκη.

«Πέρυσι το επίδομα καταβλήθηκε με κατανομή σε επίπεδο νομών, διαπιστώσαμε όμως μεγάλες διαφορές στις θερμοκρασίες και σε επίπεδο νομών» τόνισε ο υπουργός.

Προηγούμενο άρθροΣτους οικονομικούς εισαγγελείς νέα λίστα με 475 μεγαλοκαταθέτες, την οποία παρέδωσαν οι υπηρεσίες της Β. Ρηνανίας.
Επόμενο άρθροΑγρότες: Σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις – «Ζεσταίνονται» οι μηχανές των τρακτέρ