Σε ανοδική πορεία η Κ16 των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας

Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κ16 των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Οι νεαροί παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και στα δύο ημίχρονα κατάφεραν να προηγηθούν από το πρώτο ημίχρονο με σκορ 2-0 με δύο τέρματα του Κυνηγόπουλου στο 20’ και στο 39’ χάνοντας ταυτόχρονα σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τηλέμαχοι εξακολούθησαν να έχουν υψηλή απόδοση έχοντας τρία δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι με το Μαντζή στο 65’ και σωρεία χαμένων ευκαιριών. Καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι Τηλέμαχοι ήταν κυρίαρχοι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους παίκτες της Αγίας Βαρβάρας.

Η νίκη αυτή κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζει στους Τηλέμαχους τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, που οδηγεί απευθείας στην ημιτελική φάση των playoff. Ακολουθεί το ρεπό των Τηλεμάχων αυτό το Σάββατο και το επόμενο αγωνίζονται εκτός έδρας με την ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Συνθέσεις ομάδων

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Ευαγγελόπουλος, Τραϊανόπουλος,

Ρουστέμη, Χατζόπουλος, Παπαδημητρίου, Μαντζής, Νικολόπουλος, Μουταφίδης (55’ Γεωργακάκης), Κυνηγόπουλος (70’ Σιγκούνας), Χλιαρόπουλος (65’ Παπαδόπουλος) Ζησόπουλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Κωνσταντινίδης, Λίβας Ε., Τσακαλίδης,  Βασιλείου, Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Γκόντριας, Κυριακίδης, Τσιλώνης, Κωστόπουλος, Λίβας Α. (70’ Κιόσια).