Πυρκαγιά στο Euroferry Olympiα: Τον εξονυχιστικό έλεγχο του περιστατικού από τις αρμόδιες υπηρεσίες ζητά  η ΠΝΟ

«Απαιτούμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να ελέγξουν εξονυχιστικά το όλο περιστατικό, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως, ώστε να μη χρειασθεί στο μέλλον να σημειωθούν ανάλογα περιστατικά».

Αυτά τονίζει σε σημερινή της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, με αφορμή την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στο υπό ιταλική σημαία  και ιταλική πλοιοκτησία  επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο “Euroferry  Olympia” ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής βορειοανατολικά της νήσου Ερεικούσας, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Πρίντεζι.

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αναφέρει ότι «με επανειλημμένα διαβήματα της και με  πληθώρα σχετικών  εγγράφων και με ανάλογα δελτία τύπου και καταγγελίες έχει τονίσει  και υπογραμμίσει, ότι η προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα είναι υπεράνω κάθε πνεύματος επιχειρηματικής κερδοσκοπίας και δεν πρέπει για κανένα λόγο να θυσιάζεται στο βωμό της οποιασδήποτε σκοπιμότητας».

Εκφράζει «την πλήρη συμπαράστασή της στη ψυχική και σωματική ταλαιπωρία των επιβαινόντων και  στα  μέλη  του πληρώματος στο φλεγόμενο πλοίο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΑίθριος ο καιρός αύριο σε όλη τη χώρα με θερμοκρασίες σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα
Επόμενο άρθροΔιευκρινίσεις του e-ΕΦΚΑ για την ηλεκτρονική αίτηση επιδόματος ασθενείας