Πρωτοβουλία για το Παιδί: Θεατρική παράσταση “Ο Καρυοθραύστης”

Την αγαπημένη παιδική θεατρική παράσταση “Ο Καρυοθραύστης” υποδέχτηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας στο Χώρο Τεχνών το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Τα έσοδα από την παράσταση διατέθηκαν εξ ολοκλήρου για φιλανθρωπικούς σκοπούς, εστιάζοντας αποκλειστικά στη στήριξη παιδιών της Βέροιας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί εκφράζει τις βαθιές του ευχαριστίες προς όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας για την δωρεά τους μέρους των εσόδων και την ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Ρίζο και την Διευθύντρια κα Κατερίνα Γρηγοριάδου για την σταθερή τους υποστήριξη στο έργο μας.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά που φροντίζουμε να απολαύσουν την τέχνη του θεάτρου, η οποία έχει καθοριστική σημασία για την ψυχοσυναισθηματική τους ανάπτυξη και μας παρείχε την απαραίτητη ώθηση για να συνεχίσουμε την αποστολή μας.

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη, σας ευχαριστούμε για την συνεισφορά σας.

Παράσταση Καρυοθραύστης 1

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΚαβάλα: Στο αγαπημένο του Κοκκινοχώρι, στους πρόποδες του Παγγαίου, «επέστρεψε» ο Βασίλης Καρράς- Πλήθος κόσμου στην ταφή του
Επόμενο άρθροΣπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος: Πανηγυρίζει 28 και 29 Δεκεμβρίου η Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων