Πρωτοβουλία για το Παιδί στη Βόρεια Ελλάδα: Κοπή Βασιλόπιτας

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου η Πρωτοβουλία για το Παιδί έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα του προσωπικού της στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, παρουσία των εργαζομένων όλων των Δομών καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΔΣ Νικόλαος Καρατόλιος ο οποίος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου την χρονιά που πέρασε, ειδικότερα μετά την απώλεια του Προέδρου Αριστοτέλη Σιδηρόπουλου. Επίσης, συνεχάρη όλους τους εργαζομένους για την καθημερινή προσπάθεια που κάνουν ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα παιδιά που τις έχουν ανάγκη να παραμένουν σε υψηλό επίπεδο.

Τυχερή Δομή της ημέρας ήταν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας καθώς σε αυτή έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας που κόπηκε για τις Δομές ενώ το φλουρί των εργαζομένων έτυχε στην Ψυχολόγο της Δομής Κωνσταντίνα Μάντσου.

Από το ΔΣ

20220110 Κοπή Βασιλόπιτας 3 1

Προηγούμενο άρθροΑλλάζω συνήθειες, μετακινούμαι αλλιώς’- νέα δράση ευαισθητοποίησης για βιώσιμες σχολικές μετακινήσεις από το ΠΤΑ Κεντρικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθρο«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς της COSMOTE TV