Πρωτοβουλία για το Παιδί: Ευχαριστήριο μήνυμα

Ευχαριστήριο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά:

 1. Την οικογένεια Πιλιτσίδη, τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας Πιλιτσίδη για την δωρεά 780€ αντί στεφάνου στη μνήμη του Σταύρου Πιλιτσίδη.
 2. Τις οικογένειες Παναγιώτη Μιχαηλίδη, Γιώργου Ιωαννίδη, Νάκη Μουρατίδη και Σάκη Κωτιάδη για την δωρεά ποσού 200€ στη μνήμη του Σταύρου Πιλιτσίδη.
 3. Ανώνυμη κυρία για την δωρεά ποσού 200€.
 4. Τους Κ.Σ. Αετούς Βέροιας για τη δωρεά 100€.
 5. Ανώνυμο/η κύριο/α για τη δωρεά ποσού 100€.
 6. Την οικογένεια Παναγιώτας Λάμπρου για την δωρεά ποσού 100€ στη μνήμη του Σταύρου Πιλιτσίδη.
 7. Την κυρία Βίκυ Τριάμπελα για την δωρεά ποσού 70€
 8. Τον κύριο Πέτρο Αντωνίου για τη δωρεά 50€.
 9. Την κυρία Ευμορφία Ντόβα για την δωρεά ποσού 25€.
 10. Τον κύριο Ιωάννη Χρυσοβαλάντη Στουράρνα για την δωρεά ποσού 25€.
 11. Ανώνυμο/η κύριο/α για την δωρεά ποσού 10€.
 12. Την εταιρεία NDProductions για τη προσφορά της μαγνητοσκόπησης της ημερίδας «Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια της εφηβικής παραβατικότητας».
 13. Το Επιμελητήριο Ημαθίας για την παραχώρηση της συνεδριακής αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια της εφηβικής παραβατικότητας».
 14. Τους μαθητές και τους καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Γέφυρας Θεσσαλονίκης για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τις ανάγκες του Σπιτιού της Βεργίνας.
 15. Το Τμήμα Κομμωτικής του Πειραματικού Δ. ΙΕΚ Βέροιας για τη δωρεάν περιποίηση των μαλλιών των παιδιών και του προσωπικού του Σπιτιού της Βεργίνας.
 16. Τον Πανημαθιακό Αθλητικό Σύλλογο Καράτε και ιδιαίτερα την κ. Ρένα Πανετσίδου για την κάλυψη των εξόδων των εξετάσεων για αναβάθμιση ζώνης στο Καράτε δυο παιδιών του Σπιτιού της Βεργίνας.
 17. Την οικογένεια του Χρήστου Μισοκαράκη, που στη μνήμη του προσέφερε τρόφιμα για πλήρες γεύμα στα παιδιά του Σπιτιού της Βεργίνας
 18. Την κυρία Χριστίνα Κοτσιρίδου για τη προσφορά ειδών προικός
 19. Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Βέροιας για την κατασκευή και διάθεση λαμπάδων και πασχαλινών καρτών στα παιδιά του Σπιτιού της Βεργίνας.

 

ΑΠΟ ΤΟ  Δ.Σ.

 

Προηγούμενο άρθροΟμιλία του βουλευτή Σερρών Κωνσταντίνου Μπούμπα για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Επόμενο άρθροΥπΑΑΤ, Λευτέρης Αυγενάκης : Αλλάζει το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των Συνεταιρισμών