Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων του Σαββάτου 5 Απριλίου 2025

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 5/4/2025

 

ΤΑ ΝΕΑ: «Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ SOS ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ – ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ««Εκλογές το 2027, με εμένα στην πρώτη γραμμή» – ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Έρχεται νέο Εξοικονομώ για ανακαινίσεις κατοικιών – ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΔΑΣΜΩΝ»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή στην Κάσο – Στην Ακρόπολη με εισιτήριο 30 ευρώ»

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: «ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

EΣΤΙΑ: «Ο Πρωθυπουργός επετέθη στους υπουργούς και τους βουλευτείς»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΕΝΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΑΣΜΩΝ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΛΥΔΩΝΙΖΟΝΤΑΙ»

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ «ΧΡΕΟΣ» ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

ESPRESSO: «ΤΟ ελληνικό ΣΕΞΟΠΑΖΑΡΟ του Ντουπάι»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Δεν θα πληρώσουμε «εμπορικούς πολέμους», κρίση και πολεμική οικονομία!»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «ΟΛΟΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ 60 ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ 12 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΗ ΤΡΕΝΑ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΚΑΙ… ΚΙΝΗΤΟΥ»

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Διαθήκες-εξπρές χωρίς δικαστές  – ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΧΑΟΣ»

KONTRANEWS: «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ»

Η ΑΠΟΨΗ: «ΕΠΑΘΕ… ΤΡΑΜΠ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ»

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΜΠ-ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Στο κόκκινο οι αγορές – ΔΑΣΜΟΙ Συγκαλείται τη Δευτέρα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής – ΚΥΡ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Εκλογές το 2027 με εμένα στην πρώτη γραμμή»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Μετρό: Τα 3+1 «αγκάθια» της επέκτασης προς Καλαμαριά – 25.000 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ «Εκλογές το 2027 με εμένα στην πρώτη γραμμή για τρίτη θητεία»»

STAR: «ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΔΑΣΜΩΝ»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ για το έγκλημα – ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

AXIANEWS: «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ»

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «ΚΡΑΧ στα διεθνή χρηματιστήρια»

AGRENDA: «Κερδισμένα τα αροτραία βουτιά για ελιές και βοσκές»

Προηγούμενο άρθροΜελιτζανοσαλάτα αγιορείτικη – Καπνιστή γεύση και απίθανη επίγευση!
Επόμενο άρθροΨέματα που ντρέπονται τα…ψέματα! – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος