Αρχική Εφημερίδες Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2026

Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2026

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/9/2026

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Κινήσεις απελπισίας από τον Μητσοτάκη ΕΚΛΟΓΙΚΟ «ΣΟΟΥ» στο Καστελόριζο – Στη «γραμμή» του προξενείου η εκλεκτή του Ανδρουλάκη στην Ξάνθη – Μειώνουν τα επιδόματα ανεργίας στους δύο μήνες»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Αιτήσεις για χρησικτησία & διορθώσεις – ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ – Σπάει ταμεία ο «Ντε Γκολ»»

ΤΑ ΝΕΑ: «ΣΕ ΚΑΣΟ, ΚΑΡΠΑΘΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ DRONES – ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ»

ΕΣΤΙΑ: «ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ STATUS QUO ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ Τελεσίγραφο Αγίου Όρους για Σινά προς Μητσοτάκη-Σίσι»

ESPRESSO: «ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ «ESPRESSO» Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ «ΦΩΤΙΑ» ΠΟΥ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ – Οι 4 «σκοτεινές» ώρες του «Μαζώ»»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Θα ’ρθει σαν αστραπή θα ’χει η πόλη γιορτή…»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΠΑΓΙΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ FUNDS ΟΙ ΝΕΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ – Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΖΗΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Ένα εκατομμύριο αλκοτέστ έκοψαν το ποτό στους οδηγούς – Ασκήσεις μνήμης για νου υγιή»

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΘ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ – ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ Ανήκει, πλέον στα όνειρά του»

ΠΡΙΝ: «Κοστολογημένοι και… αντιλαϊκοί!»

Η ΕΠΟΧΗ: «ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΞΥΠΝΑΣ ΜΕ AFD»

ON TIME: «ΘΡΙΛΕΡ με το θάνατο ΤΟΥ ΜΑΖΩ»

KONTRA NEWS: «Χτύπησε τα 108 δολάρια το βαρέλι η τιμή του μαύρου χρυσού ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ – ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»

STAR PRESS: «Ακίνητα, κοσμήματα, τεράστια γκαρνταρόμπα και τραπεζικοί λογαριασμοί ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Με τη «σταθερότητα» της εκμετάλλευσης και του πολέμου ή με το ΚΚΕ στον δρόμο της ανατροπής! – Την ερχόμενη Πέμπτη ανοίγει τις πύλες του στη Θεσσαλονίκη»

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Μέτρα προ των πυλών – Η Ελλάδα προτείνει στην Κομισιόν τη θέσπιση ευρωπαϊκής «ψηφιακής ενηλικίωσης» στα 15 έτη – Πάνω από 2 εκατ. μετακινήσεις επιβατών τον έναν χρόνο 24ωρης λειτουργίας των ΜΜΜ τα Σάββατα»

Η ΑΠΟΨΗ: «ΙΑΧΕΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ από τον Μητσοτάκη ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ από τους πολίτες»

ΤΟ ΚΑΡΦΙ: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΝΟΠΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Χαράζει τον δρόμο της Αλλαγής»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟ EVENT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ -OTAN TO «ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ… ΝΕΟ ΦΟΡΕΑ  Η ΜΟΣΧΑ «ΨΗΦΙΖΕΙ» ΣΑΜΑΡΑ»

ΧΤΥΠΟΣ: «ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ»

POLITICAL: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ Υπουργός Εξωτερικών «ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ σε θέματα κυριαρχίας»»

ΚΑΡΦΙΤΣΑ: «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΡΙΠΛΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΝΔ»

ΔΡΟΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: «Ανάμεσα σε δύο αναθεωρητισμούς»

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!»

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ: «Οι ΗΠΑ τιμούν τα 25 χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου – Ο Αρχ/πος πρώην Αμερικής Δημήτριος μιλά στον «Ε.Κ.» για την 11η Σεπτεμβρίου – Οι ομογενείς της 11ης Σεπτεμβρίου»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ««ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ» ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ Πρώτο κόμμα στις γκάφες η ΕΛΑΣ – Του χρόνου θα έχουμε ξεπεράσει τα 1.000 ανακαινισμένα σχολεία»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «ΚΟΜΒΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ Ελκυστικότεροι όροι συμμετοχής σε δημόσια έργα – ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΛΕΠΤΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: «Μέγγενη αβεβαιότητας επιτοκίων – πληθωρισμού – ΜΕΤΟΧΕΣ Γιατί οι οίκοι «αγαπούν» την Ελλάδα»

ΑΞΙΑ NEWS: «MEGA DEALS Η Eurobank σπάει «ρεκόρ» των συγχωνεύσεων και 13 δισ. νέα δάνεια – ΤΟ «ΑΟΡΑΤΟ» ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΛΙΝ»

Προηγούμενο άρθροΚανελόνια με κιμά κοτόπουλου και κρεμώδη μπεσαμέλ – Γεύση μούρλια!
Επόμενο άρθροΨηφοδέλτια κι έτερα πολιτικά – παραπολιτικά, δημοσκοπήσεις –Σαμαράς & Κασιδιάρης – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος