Πρωτοχρονιάτικη πίτα και πολιτικά μηνύματα στο γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα!

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε στο Πολιτικό Γραφείο του, ο Τάσος Μπαρτζώκας, παρουσία της οικογένειας και των συνεργατών του Γραφείου του.

Ο Βουλευτής ευχήθηκε στους συνεργάτες του μια καλή χρονιά, αλλά και καλή δύναμη, καθώς το 2023 είναι και εκλογική χρονιά. Ζήτησε από τους συνεργάτες του να συνεχίσουν να επιδεικνύουν πάντα τη μέγιστη συνέπεια και διάθεση εξυπηρέτησης, προς τους πολίτες της Ημαθίας, ώστε η εκλογική ετοιμότητα να χτιστεί πάνω στις διαχρονικές αξίες, που και ο ίδιος πρεσβεύει.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα πολιτικά του μηνύματα, δηλώνοντας ότι «αυτή την χρονιά, θα κληθούμε όλοι μας, να επιλέξουμε ανάμεσα στην πρόοδο και την οπισθοχώρηση. Ανάμεσα στη σταθερότητα και την αβεβαιότητα. Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες γνωρίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί το διάλογο με το μέλλον της Ημαθίας και της χώρας. Και σε αυτόν τον διάλογο με το μέλλον μας, εγώ και οι συνεργάτες μου δηλώνουμε ισχυρά παρόντες!».

grafeio mpartzoka εικόνα 2023 01 11 14 45 47 397 grafeio mpartzoka εικόνα 2023 01 11 14 45 33 366 grafeio mpartzoka εικόνα 2023 01 11 14 45 19 715

Προηγούμενο άρθροΥπΑΑΤ σε Π. Μαντά: θετικοί στην αύξηση του Π/Υ στα Σχέδια Βελτίωσης θερμοκηπίων
Επόμενο άρθροΑΛΜΗ ΑΒΕΕ: Πρατήριο προϊόντων της εταιρίας στο 5ο ΧΛΜ Αλεξάνδρειας – Κρύας Βρύσης,