Πρώτη βόμβα για Α.Ε Σχοινά. Απέκτησε Δημήτρη Πέικο για να δέσει την αμυντική γραμμή

Ξεκίνησαν οι ηχηρές μεταγραφές στην ΑΕ Σχοινά. Η διοίκηση της Α.Ε  ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Δημήτρη Πέικου από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων ενός ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις,  που χρόνια τώρα αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναμένεται και η ανακοίνωση της απόκτησης του Βαγγέλη Αβραμόπουλου για να δέσει ο μεσοαμυντικός άξονας, καθώς τα τελευταία χρόνια οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αχώριστοι και όπου πάει ο ένας πάει και ο άλλος. Πρόκειται αναμφίβολα για δύο σημαντικές μεταγραφές( εφόσον ολοκληρωθεί και η απόκτηση Αβραμόπουλου) που προσθέτουν ποιότητα στην Α.Ε. Σχοινά και την καθιστούν αυτόματα σε έναν από τους πρωταγωνιστές της Α’ Ερασιτεχνικής στο προσεχές πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού, Δημήτρη Πέικου.

Ο 34 Δημήτρης Πέικος είναι γεννημένος στις 27/03/1986, αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού και προέρχεται από μία πληρέστατη χρονιά στη Γ’ Εθνική,με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Με πλούσιες παραστάσεις από τα γήπεδα της Ημαθίας και όχι μόνο καθώς έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε Φίλιππο Αλεξάνδρειας (Γ’Εθνική),Α.Ε Αλεξάνδρειας και ΦΑΣ Νάουσα ο Δημήτρης θα ενισχύσει σημαντικά την νέα σεζόν την άμυνα της ομάδας μας.

Σύσσωμη η οικογένεια της Α.Ε Σχοινά ευχόμαστε στον νέο μας ποδοσφαιριστή καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.