Πρωταθλητής στο χάντμπολ ο Ζαφειράκης Νάουσας!

Άνοδος της ομάδας στην Handball Premier (A1)!

Το στέμμα του πρωταθλητή φόρεσε η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας  καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α2’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α1’ «Handball Premier», το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας και τελική ανακήρυξη πρωταθλητών, η ομάδα της πόλης μας που ήταν, ούτως ή άλλως,  πρώτη στη βαθμολογία ολόκληρη την σεζόν και χωρίς καμία ήττα, κατέκτησε επάξια τον τίτλο της νικήτριας του πρωταθλήματος.

Η «τρελή» πορεία της ομάδας του Ζαφειράκη στην αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε, ήταν αναμενόμενο αργά ή γρήγορα να φέρει τον τίτλο, ανταμείβοντας με το παραπάνω τόσο την κεντρική διοίκηση του «ΖΑΦ», τους παίκτες και το προπονητικό team, όσο και μια δραστήρια ομάδα ανθρώπων που πλαισιώνει τον τελευταίο καιρό διοικητικά το τμήμα χάντμπολ.  Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η ομάδα του Ζαφειράκη σε όλο το πρωτάθλημα, ήταν μόνη πρώτη στη βαθμολογία και αήττητη έχοντας στις πλάτες της συνολικά 27 βαθμούς, 13 νίκες και μία ισοπαλία.

Η χθεσινή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, παρά την οριστική λήξη των πρωταθλημάτων και την ανακήρυξη πρωταθλητών, δεν κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και άλλα ζητήματα  όπως η διεξαγωγή των αγώνων την επόμενη χρονιά, η οργάνωση του πρωταθλήματος κ.α. που αναμένεται με νεώτερη ανακοίνωση να γίνουν γνωστά.

Όπως και να έχει , με τις εξελίξεις να τρέχουν, η αθλητική επιτυχία για την πόλη μας είναι πολύ μεγάλη! Η παρουσία  της Νάουσας, μέσω του Ζαφειράκη, σε ένα πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας και αυξημένων απαιτήσεων όπως αυτό της Handball Premier (της γνωστής στους πολλούς ως Α1’) πρέπει να στηριχθεί σε όλα τα επίπεδα.

Η πρόεδρος κ. Δέσποινα Ράλλη με την κεντρική διοίκηση του συλλόγου, σε στενή συνεργασία με την επιτροπή που έχει αναλάβει τα ηνία του τμήματος χάντμπολ τον τελευταίο καιρό, αναμένεται να πράξουν το καλύτερο δυνατό ώστε να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις της επόμενης ημέρας.  Η στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Νάουσας αλλά και όλων των εμπλεκομένων φορέων προς τον Ζαφειράκη για την επίτευξη των στόχων του, είναι επιβεβλημένη!

Συγχαρητήρια σε όλους!