Πρωτάθλημα Βόλεϊ Α2 Εθνικής Γυναικών – Κοπή βασιλόπιτας για της Γυναίκες του Ίκαρου Έδεσσας

H ομάδα βόλεϊ Γυναικών ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας αγωνιστικέ στο ΔΑΚ Έδεσσας με την ομάδα της Νέας Γενεάς για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Πριν την έναρξη του αγώνα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και φέτος, η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας, στο φυσικό της χώρο, που είναι το γήπεδο. Η τυχερή που έτυχε το  φλουρί και κέρδισε το δώρο ήταν η Πασαδόρος Ιωαννίδου Μαρία.

Τα κορίτσια της Έδεσσας πραγματοποιώντας μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση κατάφεραν να επικρατήσουν, απέναντι στην 2ή της βαθμολογίας Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου.

Στο πρώτο σετ, οι Εδεσσαίες αθλήτριες με αποτελεσματικό σερβίς και καλή επιθετική λειτουργία κατάφεραν αρχικά να προηγηθούν με 7-2 και στη συνέχεια και για όλη τη διάρκεια του  σετ να κρατούν μια διαφορά δύο πόντων, με εξαίρεση το 17-17 και το 19-19, στο τέλος κατάκτησαν το πρώτο σετ με 25-23.

Το δεύτερο σετ ήταν πανομοιότυπο με αυτό του πρώτου, με τη διαφορά οι γηπεδούχες να μην αντέξουν στο τέλος την πίεση των αντιπάλων και έτσι να το χάσουν με 23-25.

Στο τρίτο σετ πραγματοποιώντας και αποδίδοντας ένα πολύ αποτελεσματικό παιχνίδι τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά οι γυναίκες από την πόλη των Καταρρακτών, επικράτησαν με 25-22.

Το τέταρτο σετ όμως ήταν αυτό το οποίο έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Νέας Γενεάς να πιστέψει ότι θα μπορέσει να φύγει από την Έδεσσα με τους βαθμούς της νίκης αφού επικράτησε με 18-25.

Οι γυναίκες του Ίκαρου  στο ταϊ μπρέικ με αυτοθυσία και πολύ καλή απόδοση κατάφεραν να προηγηθούν με 8-6 όμως οι γυναίκες της Νέας Γενεάς με μια συνεχή αντεπίθεση κατάφεραν να προηγηθούν με  10-14, στο σημείο αυτό και ενώ όλα έδειχναν  ότι το παιχνίδι θα τελειώσει, τα κορίτσια της Έδεσσας είχαν αντίθετη άποψη και με ένα σερί 6-0  κατάφεραν να κερδίσουν το 5ο σετ με 16-14 και να χειροκροτηθούν από όλους τους «τυχερούς» φιλάθλους  που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθούμε ότι, δυστυχώς αρκετοί φίλαθλοι ταλαιπωρήθηκαν και έμειναν εκτός ΔΑΚ, εξαιτίας του αριθμητικού περιορισμού που υπήρχε λόγω covid. Ευχόμαστε στις επόμενες αναμετρήσεις το ποσοστό να αλλάξει και οι συνθήκες της πανδημίας να βελτιωθούν, για να μπορέσουν περισσότεροι φίλαθλοι να παρακολουθούν τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας: (Ρέτζιου Ευτυχία) Χρήστου Νίκ., Παπαδοπούλου Φωτ., Ιωαννίδου Μαρ., Καστανιώτη Ιωάν., Πορτοκαλίδου Σοφ., Καλαϊτση Ευγ.,  ΣταυρίδουΑικ., Κυβελίδου Αθ.,  Τοτίδου Κατ., Καρτσώλη Ε-Π., Μούσιου Ιωάν.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου Milo Đukanović
Επόμενο άρθροΟ Ν. Παναγιωτόπουλος για τις δράσεις του ΥΠΕΘΑ για τα έμφυλα ζητήματα στις Ένοπλες Δυνάμεις