Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας στα πλαίσια επιτακτικών έργων οδοποιίας – αποκατάστασης οδοστρώματος.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, επί της οδού Μακεδονομάχων στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο

Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομένον κάθε φορά ρεύμα κυκλοφορίας με αποκλεισμό της άλλης λωρίδας κυκλοφορίας επί της οδού Μακεδονομάχων, στο τμήμα της οδού μεταξύ των οικοπέδων 654 – 704 εντός της Τ.Κ. Αλεξάνδρειας, εκ’ περιτροπής και στις δύο κατευθύνσεις, σύμφωνα με ανωτέρω α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη.

Άρθρο 2ο

Α. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν από την 08:00΄ ώρα της Πέμπτης 09-12-2021 έως την 16:30΄ ώρα της Παρασκευής 10-12-2021.
Β. Ανωτέρω εργασίες θα ξεκινούν από την 08:00΄ ώρα και θα ολοκληρώνονται την 16:30΄ ώρα έκαστης ημέρας, πλην των ημερών που επικρατούν επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κ.τ.λ.)
Γ. Η εργοταξιακή σήμανση που θα χρησιμοποιηθεί, θα τοποθετηθεί αρχικά πριν την έναρξη των εργασιών, θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα απομακρυνθεί μετά την ολοκλήρωση των εργασιών όπου και η οδός θα αποδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία απόλυτα καθαρή από φερτές ύλες και ασφαλής για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση

Προηγούμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΔήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη στην έναρξη εργασιών καθαίρεσης κτίσματος με στοιχεία αμιάντου στο Γ.Ν.Θ. Άγιος Παύλος