Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού, από Α/Κ Πολυμύλου έως Α/Κ Βέροιας, στο πλαίσιο εργασιών εγκατάστασης οπτικής ίνας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης οπτικής ίνας στο αριστερό πεζοδρόμιο της Σήραγγας Σ10, καθ’ όλο το μήκος αυτής,

 Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο

Τον αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ανωτέρω τμήμα της Εγνατίας Οδού και ειδικότερα από την είσοδο έως την έξοδο της αριστερής λωρίδας, στον κλάδο κυκλοφορίας στο τμήμα από Α/Κ Βέροιας (14) έως Α/Κ Πολυμύλου (13), ήτοι από Χ.Θ. Η 235+500 έως Χ.Θ. Η 233+230.

Άρθρο 2ο

Α. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 24-01-2022 έως και Πέμπτη 24-02-2022 και από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.
Β. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, η εργοταξιακή σήμανση καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με την ανωτέρω με α/α 2 εγκεκριμένη μελέτη, βασισμένα στις Προδιαγραφές και Οδηγίες Σήμανσης Εκτελούμενων
Έργων των Οδηγιών Μελετών Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ – ΣΕΕΟ), σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ΔΜΕΟ/Ο/613 (ΦΕΚ Β905/20-05-2011), για κινητά εργοτάξια μικρής διάρκειας επί αυτοκινητόδρομων.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση

 

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτικό Σημείωμα του Γραφείου Τύπου ΝΔ για την επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Βοιωτίας
Επόμενο άρθροΠερισσότεροι από 3.000.000 πολίτες αξιοποιούν την άυλη συνταγογράφηση