Προσκυνηματική Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Παλαιογράτσανου Σερβίων Κοζάνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων αποφάσισε να πραγματοποιήσει προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στο Παλαιογράτσανο Σερβίων Κοζάνης την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023.

Η αναχώρηση θα γίνει από το χώρο μπροστά στο Δημαρχείο την 07.00 ώρα. Το μεταφορικό μέσο θα είναι τουριστικό Λεωφορείο. Η άφιξη στο Μοναστήρι θα είναι γύρω στις 09.00. Θα εκκλησιαστούμε στο Καθολικό της Μονής και στη συνέχεια θα προσφερθεί καφές στο Αρχονταρίκι. Θα γίνει ενημέρωση για την ιστορία του Μοναστηριού και ξενάγηση στους χώρους του.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Βελβενδό όπου θα γευματίσουμε στα τοπικά καταστήματα. Ακολούθως θα μεταβούμε στο χωριό Νεράιδα, με την υπέροχη θέα στην Τεχνητή Λίμνη Πολυφύτου και την όμορφη γέφυρα, που ήδη επισκευάστηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία, για να πάρουμε τον απογευματινό καφέ μας.

Μετά θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο για το ταξίδι της Επιστροφής. Η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στο ποσό των δεκατριών (13) Ευρώ.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου να προβούν σε δηλώσεις συμμετοχής καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που αναφέρονται παρακάτω.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ         6944445115

ΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ                       6983396988

ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 6989295917

 

 

Προηγούμενο άρθροΔήλωση Δημάρχου Νάουσας αναφορικά με το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας: Η αποφυγή εντάσεων αλλά και ο ίδιος ο σεβασμός προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τις διαδικασίες του, από όλες τις παρατάξεις, αποτελούν αναγκαία συνθήκη της ίδιας της λειτουργίας του δήμου μας
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Πρωθυπουργού με την Υπουργό Υγείας