Πρόσκληση συμμετοχής εθελοντών στον ΔΕΗ – Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 είναι γεγονός! Σε λιγότερο από 40 ημέρες θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του στις 15 Μαΐου στην παραλία της Θεσσαλονίκης και θα τερματίσει στις 19 Μαΐου στην Αθήνα.

20 ομάδες από όλο τον κόσμο, 120 επαγγελματίες αθλητές, 5 αγωνιστικές ημέρες, 4 φανέλες, 764,63 συνολικά χιλιόμετρα, 9.744 υψομετρικά, 15 ενδιάμεσα σπριντ ευθείας, 10 σπριντ ανάβασης, 4 περιφέρειες, 22 πόλεις και φυσικά η πρώτη φορά που ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 ενώνει τα δυο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη διοργάνωση σε κάθε επίπεδο!

Η συμμετοχή των εθελοντών είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης, την ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας. Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της διοργάνωσης απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Αναφορικά με τον Δήμο Αλεξάνδρειας, ο ΔΕΗ Διεθνής ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024, θα λάβει χώρα στις 15 Μαΐου 2024. Η ανάγκη για εθελοντές στην επικράτεια του Δήμου, ανέρχεται στους 15.

Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στην διοργάνωση, μπορούν να συμπληρώσουν την «ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ», πατώντας εδώ. Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής εδώ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές αυστηρά έως την Δευτέρα 6 Μαΐου 2024, και ώρα 00:00.

Η Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece,θα προσφέρει στους συμμετέχοντες εθελοντές:

  • Ρουχισμό
  • Διαπίστευση
  • Ελαφρύ γεύμα
  • Ασφάλιση (κατά τη διάρκεια της εθελοντικής υπηρεσίας στη Διοργάνωση)
  • Πιστοποιητικό Εθελοντικής Προσφοράς
  • Συμμετοχή σε ειδική εκδήλωση αναγνώρισης της Εθελοντικής της Προσφοράς

Σας περιμένουμε δίπλα μας, να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα των εθελοντών μας και να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο το άθλημα της ποδηλασίας, αλλά και το ίδιο το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, άσκησης και ψυχαγωγίας. Ο Αθλητής με την δύναμη της ψυχής του και ταπεινότητα και ο Εθελοντής με φιλότιμο και δοτικότητα είναι η Ελλάδα μας!

Με εκτίμηση,
Τμήμα Εθελοντισμού

Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Ποδηλασίας (Ν.Π.Ι.Δ.) «Cycling Greece»
Έδρα: Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας, Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη 1
(Ανοιχτό Κολυμβητήριο, Είσοδος Δ’ ή Είσοδος Ε’)
Τ.Κ. 15123, Μαρούσι Τηλ: 2106818339
info@cyclinggreece.gr

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Το δόγμα της κυβέρνησης για “νόμο και τάξη”, όπως αυτό αναπτύχθηκε μετά το 2019, έχει καταρρεύσει παταγωδώς»
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Τάσου Μπαρτζώκα στην ΕΡΤ και τον Γ. Διονυσόπουλο: Κανένα περιθώριο για χαλαρή ψήφο στις Ευρωεκλογές.