Πρόσκληση Αποκαλυπτηρίων Μνημείου Προσφύγων εκ Φαράσων Καππαδοκίας

Ο Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος Ημαθίας «Ο ΒΑΡΑΣΟΣ», με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, σας προσκαλούμε να παραστείτε, στα εγκαίνια -αποκαλυπτήρια του μνημείου αφιερώματος στους ιδρυτές της κωμοπόλεως μας, 20:00 μ.μ. το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στην Πλατεία Δημαρχείου Πλατέος Ημαθίας.

Οι πρώτοι κάτοικοι αφίχθησαν από τα βάθη της Αγιοτόκου Καππαδοκίας, της  περιοχής των Φαράσων και το μνημείο απόδοσης τιμής στους αγώνες τους θα κοσμεί την είσοδο του χωριού, στο σημείο που είχαν στήσει τα πρώτα τους παραπήγματα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια του ετήσιου θεσμού των ΚΗ΄  Παυλείων, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, την Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας.

Προηγούμενο άρθροΓ. Οικονόμου: “Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται μακριά από τις αγωνίες και τις ανάγκες της κοινωνίας και της Πατρίδας”
Επόμενο άρθροΝ. Γιαννακοπούλου: “Με την Κυβερνητική διάταξη, δεν λύνεται το πρόβλημα της βραδύτητας στην απονομή της Δικαιοσύνης”