Πρόσκαιρες τοπικές βροχές αναμένονται στα δυτικά από το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου

Ηλιοφάνεια αναμένεται αρχικά αύριο, όμως από το πρωί στα βόρεια και βορειοδυτικά ηπειρωτικά και στο βόρειο Ιόνιο και σταδιακά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα σημειωθούν από το μεσημέρι στο Ιόνιο, στη δυτική Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 29, στη Θεσσαλία και στη ανατολική Στερεά από 16 έως 31, στην Ήπειρο από 14 έως 26, στη δυτική Στερεά από 16 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 28, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 19 έως 26, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 19 έως 30, στις Κυκλάδες από 21 έως 29, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 30 και στην Κρήτη από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Σύλληψη 16χρονου για παράνομη μεταφορά μεταναστών
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ: Μέχρι την Κυριακή 5/9 οι αιτήσεις για τις επιταγές αγοράς βιβλίων