Προς μια πιο Πράσινη Ευρώπη: Πως τα μεταποιημένα φρούτα και λαχανικά ενισχύουν τη βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας των τροφίμων

Η Ευρωπαϊκή Οργάνωση Μεταποιημένων Φρούτων και Λαχανικών PROFEL, της οποίας η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος είναι μέλος, προχώρησε στην έκδοση φυλλαδίου 22 σελίδων σε ψηφιακή μορφή με τίτλο: «Προς μια πιο Πράσινη Ευρώπη: Πως τα μεταποιημένα φρούτα και λαχανικά ενισχύουν τη βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας των τροφίμων»

Με μεγάλη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι η μεταποίηση του ροδάκινου και πιο συγκεκριμένα η παραγωγή βιομάζας από τα κουκούτσια, βρίσκεται ανάμεσα στις καλές πρακτικές στη μεταποίηση που αναδεικνύει το φυλλάδιο, στη σελίδα 13.

Μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://profel-europe.eu/news/towards-a-greener-europe-how-preserved-fruit-and-vegetables-help-to-sustain-our-food-supply/

Κων/νος Αποστόλου

Πρόεδρος

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια του ΚΙΝ.ΑΛ στην ομάδα Χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ
Επόμενο άρθρο100 χρόνια στην Πατρίδα