Προκήρυξη του Κέντρου Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού για την πρόσληψη έξι ωρομίσθιων καθηγητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Αναρτήθηκε χθες, Τετάρτη 25 Μαϊου, στις 21:20:55, στη Διαύγεια η προκήρυξη του Κέντρου Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού (ΚΕΑΣ) για την πλήρωση έξι θέσεων καθηγητών, για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αποζημίωση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ανώτατοι αξιωματικοί ε.α. ή ανώτεροι αξιωματικοί ε.α., κάτοχοι στρατιωτικού πτυχίου χειριστή αεροσκάφους (Α/Φ) ή ελικοπτέρου (Ε/Π), απόφοιτοι ΑΣΕΙ ή ανώτεροι αξιωματικοί ε.α. απόφοιτοι ΑΣΣΥ, κάτοχοι στρατιωτικού πτυχίου χειριστή Α/Φ ή Ε/Π.

Οι υποψήφιοι που δεν είναι ανώτατοι ε.α. αξ/κοί, να διαθέτουν προϋπηρεσία σε εκπαιδευτικά καθήκοντα, δηλαδή απασχόληση σε εκπαιδευτικά ιδρύματα Ενόπλων Δυνάμεων, σε εκπαιδευτικά καθήκοντα συναφή με το γνωστικό αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης, μετά την απόκτηση του στρατιωτικού πτυχίου εκπαιδευτή πτήσεων, με το οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία.

Οι άρρενες υποψήφιοι, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης ταυτίζεται με αυτήν της εκπαίδευσης στο ΚΕΑΣ, η οποία θα διεξαχθεί από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 έως τις 31 Αυγούστου 2023, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 14:40, πλην αργιών Χριστουγέννων, Πάσχα, επίσημων αργιών κ.λπ.

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνει προσωπικά από τους υποψηφίους στο ΚΕΑΣ, από την 1η Ιουλίου έως τις 15 Ιουλίου 2022 (15 ημέρες από την ημερομηνία δημοσιοποίησης της προκήρυξης στη διεύθυνση: Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού, Στρατόπεδο «Μακεδονομάχου Πρόιου», οδός Παλαιοχώρι & 45ο χλμ Βέροιας – Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρεια, Τ.Κ 59300.

Επίσης, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη που θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, μέσω κρατικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού, Στρατόπεδο «Μακεδονομάχου Πρόιου», οδός Παλαιοχώρι & 45ο χλμ Βέροιας – Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρεια, Τ.Κ 59300 και ημερομηνία κατάθεσης στο ταχυδρομείο 15 Ιουλίου 2022.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνεται δεκτή οποιαδήποτε αίτηση ή έγγραφο.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται, από την ημέρα δημοσίευσης της προκήρυξης μέχρι την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων, από το ΚΕΑΣ τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως τις 14:00 στο τηλέφωνο 23330 63998.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθρο” Άδεια εμμήνου ρύσεως”: ένα δικαίωμα για τις εργαζόμενες που προβλέπεται σε ορισμένες χώρες
Επόμενο άρθροΔιαγραφή 83% δανείου καταναλωτή με εργασιακή αστάθεια με τη στήριξη της ΕΕΚΕ