ΠΡΑΞΕΙΣ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Συνάντηση με το συνδικάτο του ΟΑΣΘ

Τα προβλήματα της αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη εξετάστηκαν στη διάρκεια συνάντησης -σύσκεψης της Περιφερειακής Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» με τη διοίκηση του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ στα γραφεία του συνδικάτου.

Στη συνάντηση από την πλευρά της Περιφερειακής Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» συμμετείχαν ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης

«Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου, τα στελέχη της, Δημήτρης Τσερμενίδης και Ελένη Αντωνιάδου και από την πλευρά των εργαζομένων ο πρόεδρος Γιάννης Δίμκας, ο Γενικός Γραμματέας Αλέξης Γεωργιάδης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Σάκης Ζάχος και Θεόδωρος Μεταξόπουλος.

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ για την συνάντηση και την αναλυτική ενημέρωση.

Η κατάσταση που καταγράφεται στο τοπίο των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης είναι ζοφερό. Κύρια εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, και της έλλειψης ενδιαφέροντος από την διοίκηση του Υπουργείου Μεταφορών για να δοθούν άμεσες λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα».

Διατύπωσε, επίσης την θέση της Περιφερειακής Παράταξης για την ανάληψη του ελέγχου της λειτουργίας της αστικής συγκοινωνίας στην Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Προηγούμενο άρθροΟμιλία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την υπογραφή σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο της Προέδρου της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας, Όλγας Μοσχοπούλου για την επιτυχία της διοργάνωσης της εκδήλωσης για την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων