ΠΡΑΞΕΙΣ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου

Το αστικού τύπου Κέντρο Υγείας Ευόσμου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε κλιμάκιο της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», αποτελούμενο από τον επικεφαλής Χρήστο Παπαστεργίου και τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Τρελλόπουλο, ιατρούς και τον συντονιστή Χρόνη Μακρίδη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συζήτηση με την Διευθύντρια κ. Ρένα Οικονομίδου, για τα ζητήματα που απασχολούν την λειτουργία του Κ.Υ., αλλά και γενικότερα για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, ειδικά τώρα, στην μετά (;) πανδημία εποχή.

Τα στελέχη της παράταξης εξέφρασαν, κατ’ αρχήν, τις ευχαριστίες τους και εκ μέρους των πολιτών, για την ηρωική συνεισφορά του ΕΣΥ στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως και στο συγκεκριμένο Κ.Υ., το οποίο, παρά τις ελλείψεις, λειτουργεί υποδειγματικά κι αυτό οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στο προσωπικό του.

«Η δραστηριότητα του Κ.Υ. Ευόσμου είναι η καλύτερη απόδειξη ότι μια υψηλού επιπέδου κι αποτελεσματική Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αναγέννηση του ΕΣΥ, ειδικά τώρα που είναι στο όριο της κατάρρευσης» επεσήμανε σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη ο κ. Παπαστεργίου.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Πέντε προτάσεις για ασφαλή και σύγχρονο σιδηρόδρομο
Επόμενο άρθροΔημήτρης Μάντζος: «Οι ανθρώπινες ζωές δεν θυσιάζονται. Συντριπτική η ήττα της αναξιοκρατικής Κυβέρνησης»