
Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, σε ένα απόλυτα μαγευτικό και χαλαρωτικό σκηνικό, πραγματοποιήθηκε στο χιονισμένο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς η 1η Ολομέλεια της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας, για το 2026.
Με συμμετοχή μελών της Ένωσης, των αρχηγών του 2ου Συστήματος Α/Π και 3ου Συστήματος Δ/Π, εκπροσώπου του 5ου Συστήματος, της εφόρου κλάδου Λυκοπούλων, του αρχηγείου του Π.Κ. Καστανιάς και του νομικού συμβούλου του Σ.Ε.Π., η συνάντηση ξεκίνησε με τα τυπικά, προσευχή και έπαρση της σημαίας. Η συνέχεια δόθηκε στην ζεστή αίθουσα του κέντρου με την έναρξη της Ολομέλειας.
Ξεκινώντας, κόπηκε η βασιλόπιτά μας και τυχερός της χρονιάς αναδείχτηκε το μέλος της Ένωσης κ. Τσέλιος Σωτήρης. Παίρνοντας το λόγο, η Αρχηγός της Ένωσης ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους για την έως τώρα στήριξη και εμπιστοσύνη και επισήμανε ότι με τη συμμετοχή και βοήθεια όλων, η επιτυχία των δράσεων της ΕΠΠΒ και για φέτος, είναι δεδομένη.
Στη συνέχεια η Ομάδα Συντονισμού (Ο.Σ.) παρουσίασε τους απολογισμούς δράσεων και οικονομικών της περσινής χρονιάς και ανέλυσε το προτεινόμενο πρόγραμμα δράσεων για το 2026. Δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη να τοποθετηθούν και να συζητηθούν οι λεπτομέρειες. Τον λόγο πήραν και οι παρευρισκόμενοι Α.Σ. και η Έφορος, οι οποίοι έθεσαν τις δικές τους σκέψεις και προτάσεις. Η συνάντηση έκλεισε με «προσκοπικά βαφτίσια», στον προαύλιο χώρο του κέντρου.












