Πολυκαταστήματα Σεμερτζής : 38 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο – Βίντεο

Το πολυκατάστημα Σεμερτζής, στην καρδιά της Αλεξάνδρειας είναι σημείο αναφοράς στην πόλη, όπως και το δεύτερο που υπάρχει στα Γιαννιτσά. Τα πολυκαταστήματα Σεμερτζής  που δραστηριοποιούνται 38 χρόνια στο χώρο του έτοιμου ενδύματος συνεργάζονται  με γνωστές εταιρίες από όλο τον κόσμο έχοντας είδη  για όλη την οικογένεια ακόμα και είδη για το σπίτι.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας  

Στα πολυκαταστήματα προσφέρεται  μεγάλη ποικιλία έτοιμων  ποιοτικών ενδυμάτων  που περιλαμβάνουν ανδρικά,  γυναικεία, παιδικά, εσώρουχα, κάλτσες, λευκά είδη, μπιζού (accessories) και στρατιωτικά είδη στις καλύτερες δυνατόν τιμές και είναι ένα από τα μυστικά που τον καθιέρωσαν κερδίζοντας  την  εκτίμηση των πελατών του.

Η συνεχής προσπάθεια,  η πολύ δουλειά μέρα νύκτα, η εκτίμηση στον πελάτη  και η αγάπη για αυτό που κάνει είναι τα μυστικά της επιτυχίας του.

Ο Χρήστος Σεμερτζής είναι αυτοδημιούργητος. Οι σημαντικοί σταθμοί της επιχειρηματικής του δραστηριότητας είναι το  1964 που ξεκίνησε να πουλά σε έναν πάγκο στη λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας εσώρουχα και κάλτσες  και το 1982 ακριβώς απέναντι από τον πάγκο του, άνοιξε το πρώτο κατάστημα. Το 1990 άνοιξε το πολυκατάστημα στα Γιαννιτσά και το 2006 ολοκλήρωσε  το μεγάλο διώροφο  πολυκατάστημα συνολικής επιφάνειας άνω των 1000 τ.μ. στο κέντρο της Αλεξάνδρειας.

Το 2018 τα παιδιά του δημιούργησαν τη διαδικτυακή πλατφόρμα e-shop  www.finetsato.gr.

Ο ίδιος μας ανέφερε ότι αν  ξεκινούσε την επιχειρηματική του δραστηριότητα  πάλι από την αρχή θα επέλεγε το ίδιο αντικείμενο, αφού είναι αυτό που αγαπά και σίγουρα το κάνει καλά.

Ευχαρίστησε τους πελάτες για τη στήριξη τους και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια και συμβούλευσε τους νέους να προσπαθούν να κάνουν στη ζωή τους αυτό που αγαπούν,  για  να έχουν επιτυχία που θα έρθει μέσα από συνεχή δουλειά και προσπάθεια.

Δείτε το βίντεο: 

Πολυκαταστήματα Σεμερτζής

Αλεξάνδρεια

Γρηγορίου Λαμπράκη 72

Τηλέφωνο 2333025650

——————————

Γιαννιτσά

Βελίκα Ρόμα 4

Τηλέφωνο 2382025148

—————————–

e-shop www.finetsato.gr