Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 83 τραυματίες από το ρωσικό πυραυλικό πλήγμα στην πόλη Σούμι

Τουλάχιστον 21 νεκροί και 83 τραυματίες από ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην καρδιά της πόλης Σούμι στα βόρεια της Ουκρανίας, δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός των Εσωτερικών Ιχορ Κριμένκο.

Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι καταδίκασε την επίθεση, είναι μία από τις θανατηφόρες επιθέσεις κατά της Ουκρανίας τη φετινή χρονιά, ενώ κάλεσε για μία σκληρή διεθνή αντίδραση κατά της Μόσχας.
“Μόνο παλιάνθρωποι μπορούν να δράσουν με αυτό τον τρόπο, αφαιρώντας τη ζωή καθημερινών ανθρώπων”, ανέφερε ο Ζελένσκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με ένα ανατριχιαστικό βίντεο με πτώματα στο έδαφος, ένα κατεστραμμένο λεωφορείο και καμμένα αυτοκίνητα στη μέση ενός κεντρικού δρόμου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Σύλληψη 60χρονου για κατοχή όπλων, ειδών οπλισμού και κροτίδων χωρίς την απαιτούμενη άδεια
Επόμενο άρθροΡωσία-ΗΠΑ: Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι οι σχέσεις του με την Ουάσινγκτον προχωρούν πολύ καλά