Πλατύ :Θαυμαστές ερμηνείες από τους Θεατρομπόμπιρες στην παράσταση «Τα χρόνια που ζήσαμε… » Βίντεο – Φώτο

Εξαιρετική παράσταση με εκπληκτικές ερμηνείες από τους θεατρομπόμπιρες είχαν  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές που παρευρέθηκαν στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο Πλατέος την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018. «Τα χρόνια που ζήσαμε…» ήταν ο τίτλος της παράστασης που ερμήνευσε εκπληκτικά η παιδική θεατρική ομάδα του δήμου Αλεξάνδρειας, σε σκηνοθεσία Κορίνας Εσερμπόγλου ενώ την μουσική επιμέλεια είχε η Ολυμπία Παπαχαρίση.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Μετά το τέλος της παράστασης ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, έδωσε αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση. Επίσης βραβεύτηκαν ο λαογράφος Γεώργιος Ντελιοπουλος, ο Δημήτρης Νταμτσιόπουλος από την «Εστία Ρουμλουκιωτών» για την συμμετοχή τους στην παράσταση, καθώς και ο διευθυντής του Γ’  Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας Στάθης Γεωργιάδης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Θεατρομπόμπιρες είναι η μοναδική παιδική θεατρική ομάδα της Αλεξάνδρειας, με εμψυχώτριες την Κορίνα Εσερμπόγλου και την Ολυμπία Παπαχαρίση. Η ομάδα, με  ποικίλες δράσεις της, λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια, χάρη στην εθελοντική δράση των υπευθύνων της και στη βοήθεια των γονιών της ομάδας σε μια δύσκολη εποχή που η τέχνη είναι εθελοντισμός, η παιδική αυτή ομάδα είναι μια ηλιαχτίδα ήθους και παιδείας στις μέρες.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: