Πλατύ – Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασσός» – Μεταφέρεται σε νέο χώρο

Γράφει η Αγαθούλα Γεωργιάδου

Ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Σύλλογος μεταφέρεται σε νέο καταλληλότερο χώρο που εξυπηρετεί τις ανάγκες του, στο κεντρικό δρόμο του χωριού ακριβώς δίπλα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πλατέος.

baras 1Μέσα σε ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη μετακόμιση το πρωί του Σαββάτου, καθώς για όλα τα μέλη η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί μια ανανεωμένη και  πιο δημιουργική πορεία.

baras 2Την επιτακτική ανάγκη μεταφοράς του Συλλόγου έθεσε από την αρχή του έτους ο Πρόεδρος Γεωργιάδης Χρήστος, ο οποίος οραματίζεται ένα σύλλογο που προσφέρει παροχές στα μέλη του και που  έχει πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση. Ο νέος χώρος, λοιπόν, θα μπορεί να φιλοξενήσει  περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς είναι αρκετά ευρύχωρος, τα χορευτικά τμήματα θα πραγματοποιούν με άνεση τις πρόβες τους, όπως επίσης και τα καλλιτεχνικά τμήματα της ζωγραφικής, χειροποίητου κοσμήματος και ντεκουπάζ που λειτουργούν στον ίδιο χώρο.

baras 4Επιπλέον, υπάρχει κλιματισμός και θέρμανση, κουζίνα, δύο τουαλέτες, ξεχωριστό δωμάτιο  με ντουλάπες για να φυλάσσουν οι χορευτές/τριες τις παραδοσιακές στολές τους και να προετοιμάζονται για τις εκδηλώσεις, βιβλιοθήκες, αποθηκευτικοί χώροι και φυσικά μέρος που θα λειτουργεί ως  έκθεση με φωτογραφίες που διηγούνται την πορεία του Συλλόγου μέσα στο χρόνο.

Οι διαδικασίες για την ετοιμασία του χώρου αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

 Ευχόμαστε να συνεχίσει να δραστηριοποιείται με διοργανώσεις και συμμετοχές σε κάθε είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις.

 

Προηγούμενο άρθρο3500 τόνοι αποτσίγαρα τον χρόνο απειλούν το ελληνικό περιβάλλον και ιδιαίτερα τις παραλίες. “Ένα φίλτρο τσιγάρου περιέχει 12000 πλαστικές ίνες”
Επόμενο άρθροΑπονομή μεταλλίων στρατιωτικών επιχειρήσεων και εξόχου πράξεως στη ΛΑΕΔ – Κορέας – Κύπρου