Πλατύ: Πράξη ανθρωπιάς – Έργα βελτίωσης του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος

Ένδειξη ευαισθητοποίησης και σεβασμού, με πρωτοβουλία του Διοικητή Υ/Α’ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ Κων/νου και του προσωπικού του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος, στηριζόμενη οικονομικά από πολίτες, καθώς και από την αρωγή του Δήμου Αλεξάνδρειας, αποτελεί η τοποθέτηση μεταλλικών κατασκευών, στις σκάλες και στη ράμπα της εισόδου του καταστήματος του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος, για την ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση Α.ΜΕ.Ε.Α., ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικά προβλήματα.

20230914 110213 2

Στην όλη αυτή προσπάθεια, πραγματοποιήθηκαν παράλληλα και εργασίες εξωραϊσμού στις υποδομές του Αστυνομικού καταστήματος για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και των συνθηκών εργασίας του προσωπικού.

20230914 110154

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παραπάνω που συνετέλεσαν σε αυτήν την προσπάθεια με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον.

20230914 110732
Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος Υπαστυνόμος Α΄ κ. Κωνσταντίνος Ζουρνατζής άριστος αξιωματικός και εξαίρετος άνθρωπος υπήρξε ο πρωτεργάτης σε αυτή την προσπάθεια.

20230914 110244

Προηγούμενο άρθροΥγεία: Η προγεννητική έκθεση των εμβρύων στην ατμοσφαιρική ρύπανση επηρεάζει τα μωρά μετά τη γέννησή τους
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: “Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ” Δώρα Κουρκουτά – Συλλογική και ομόφωνη απόφαση του συνδυασμού “Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ”