Πλατύ: Πλημμύρησαν σπίτια, αυλές, δρόμοι και αποστραγγιστικά

Η ισχυρή βροχόπτωση δημιούργησε αρκετές ζημιές σε κατοικίες και αγρούς στο Πλατύ. Η ποσότητα της βροχής που έπεσε μέσα σε λίγες ώρες ήταν κατά 3 φορές περισσότερη από αυτή που πέφτει όλο τον μήνα Σεπτέμβριο.

IMG_0867Πολλοί κάτοικοι του Πλατέος κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και Υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας για άντληση υδάτων που είχαν εισρεύσει σε σπίτια και αυλές.

Πολλοί δρόμου της κωμόπολης του Πλατέος θύμιζαν ποταμούς εξαιτίας των φραγμένων φρεατίων.

IMG_0868Υπενθυμίζεται ότι ο καιρός ήδη από τις απογευματινές ώρες παρουσιάζει σχετική ύφεση, αλλά από τα χαράματα της Πέμπτης θα υπάρξει εκ νέου επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες.

IMG_0870Η επιδείνωση θα ξεκινήσει από τα δυτικά και θα συνεχιστεί η κακοκαιρία σχεδόν όλη μέρα αύριο σε μια ζώνη από το Ιόνιο, τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Στην Αττική αύριο θα σημειωθούν κάποιες βροχές και καταιγίδες αλλά φαίνεται ότι η περιοχή δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα.

Προηγούμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Ενημέρωση για προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις
Επόμενο άρθροΚλειδί: Πλημμύρισαν δρόμοι και η πλατεία στο κέντρο το χωριού – φωτο