Πλατύ: Πανηγυρικός Εσπερινός και Περιφορά Εικόνας Αγίου Παϊσίου – βίντεο – φωτό

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θεία κατάνυξη, τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας καθώς και η λιτανεία της ιερής εικόνας του Αγίου Παϊσίου, στο Ναό Αγίων Αρσενίου – Παϊσίου στο Πλατύ Ημαθίας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Με παρουσία αρκετών πιστών και επισήμων, του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος “Ο ΒΑΡΑΣΟΣ” και τηρουμένων των προβλεπόμενων μέτρων του υγειονομικού πρωτοκόλλου, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτου και Αρχιερατικού Επιτρόπου Καμπανίας Θεοφίλου Λεμοντζή, συνοδεία του Εφημερίου Πλατέος Πατρός Χρήστου Μιχαηλίδη. Από πλευράς πολιτικής ηγεσίας παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας Απόστολος Νεστορόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αλεξάνδρειας Δελιόπουλος Στέφανος και Κιοσέογλου Ιερεμίας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Σταυρής Εμμανουήλ, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στυλιανίδης Παρασκευάς και ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος Κώστας Ζουρνατζής.

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις υπέρ της εορτής του Αγίου Παϊσίου κορυφώνονται αύριο, με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθροΗ πανήγυρις του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Χαλκηδόνος
Επόμενο άρθροΠεριοδεία Κων. Μπούμπα στην Κρήτη