Πλατύ: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προς τιμή του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου – βίντεο – φωτό

Με ιδιαίτερη χάρη, λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη, οι πανηγυρικές εκδηλώσεις υπέρ της εορτής του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου έλαβαν την κορύφωσή τους, με τον πρωινό Όρθρο και την Ιερά Θεία Λειτουργία.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Γεγονός ήταν, ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και μάλιστα με την προσθήκη αρκετών επισκεπτών από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Χοροστάτησε ο Εφημέριος του Πλατέος Πατήρ Χρήστος Μιχαηλίδης, του οποίου ο λόγος έλαμψε συγκινώντας όλους τους πιστούς στο Ναό.

Από πλευράς επισήμων παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Στέφανος Δριστάς, ο δημοτικός σύμβουλος Πάρις Στυλιανίδης, ο πρόεδρος της ΔΕ Πλατέος Θεόδωρος Τσοπουρίδης, ο διοικητής του Α.Τ. Αλεξάνδρειας Βασίλειος Κεφτές και ο αντισυνταγματάρχης Δημήτριος Παπουτσής ως αντιπρόσωπος του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Αλεξάνδρειας.

Τέλος, για σήμερα όπως και χθες στον Εσπερινό, τέθηκαν για προσκύνημα τα οστά και η ιερή εικόνα του Αγίου.

Δείτε το Βίντεο:

Φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Η διαφορετικοτητα πηγή έμπνευσης για τους μαθητές των 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης