Πλατύ: Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Θοδωρής Τσοπουρίδης μιλάει για όλα στο emvolos.gr – βίντεο

Για τα θέματα που απασχολούν την Τ.Κ. Πλατέος μίλησε στην κάμερα του emvolos.gr ο Θοδωρής Τσοπουρίδης.  Ο πρόεδρος της Τ.Κ. σε συζήτηση που είχαμε έκανε ένα απολογισμό των παρεμβάσεων που έχουν γίνει στην περιοχή και στις δράσεις που θα αναλάβει μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του.

Στην αρχή αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της ανακατασκευής της οδού Γεννήσεως της Θεοτόκου του δρόμου που οδηγεί στην εκκλησία,   ο οποίος ανακατασκευάστηκε πλήρως και δόθηκε στην κυκλοφορία ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων που ταλαιπωρήθηκαν για πολλά χρόνια με την κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

Για το θέμα της αποχέτευσης τα πράγματα βρίσκονται σε πολύ καλύτερο επίπεδο από ότι ήταν το προηγούμενο διάστημα  χωρίς βέβαια να έχει επιλυθεί πλήρως το πρόβλημα το οποίο εστιάζεται στο κομμάτι της συντήρησης το οποίο έχουν αναλάβει τα  συνεργεία  της ΔΕΥΑΛ.

Η υπόγεια διάβαση συντηρείται και πλέον λειτουργεί κανονικά χωρίς τα γνωστά προβλήματα που προέκυπταν από τις βροχοπτώσεις,  ενώ με την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι παρεμβάσεις στις μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που υπάρχουν στο χωριό.

Δείτε τι είπε στο βίντεο:

Όσον αφορά την καθημερινότητα των πολιτών η αποκομιδή των απορριμάτων λειτουργεί καλύτερα χρειάζεται όμως να γίνουν και άλλα πράγματα (περισσότεροι κάδοι), για να πούμε ότι η κατάσταση είναι ικανοποιητική. Ο πρόεδρος συμπλήρωσε ότι έγινε καταγραφή όλων των οικοπέδων των οποίων οι ιδιοκτήτες κατοικούν σε άλλες περιοχές, ώστε να ειδοποιούνται για την φροντίδα και τον καθαρισμό τους, τους  καλοκαιρινούς μήνες.

Αντικαταστάθηκαν αρκετοί παλαιοί λαμπτήρες με νέους τύπου led στον πεζόδρομο και στον παράλληλο δρόμο του, ενώ έγινε ενίσχυση της γραμμής του ρεύματος ώστε να υπάρχει επάρκεια για την κάλυψη των εκδηλώσεων στον πεζόδρομο,  έργο στο οποίο ήταν σημαντική η  συνδρομή του αντιδημάρχου Τεχνικών έργων κου Ιερεμία Κιοσέογλου.

Τέλος  στους μελλοντικούς στόχους είναι η ολοκλήρωση του περιβάλλοντος χώρου της ολοκαίνουργιας παιδικής χαράς η αναβάθμιση του πεζοδρόμου που θα δώσει μία νέα πνοή στα καταστήματα της περιοχής και στην καθημερινότητα των πολιτών και η λειτουργία της ανακύκλωσης.

Στέλιος Νίκας
Προηγούμενο άρθροΤα θέματα που απασχολούν τον κλάδο εστίασης, τέθηκαν σήμερα στην πολιτική ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών
Επόμενο άρθροΝ. Κεραμέως στην ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος: «Οι μαθητές θα διδάσκονται τις συνέπειες των βλαβερών ουσιών στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων»