
Διασχίζοντας τον κεντρικό δρόμο του Πλατέος αντίκρυσα ένα ευχάριστο θέαμα. Η πρόεδρος της Δ.Κ. Πλατέος Μάρθα Παντοπούλου μαζί με εργαζόμενους του Δήμου καθάριζαν – συμμάζευαν τμήματα του κεντρικού δρόμου.
Ρεπορτάζ: Πέτρος Κεφαλάς
Είδα, εκτός των άλλων και τον φίλο εργαζόμενο Κώστα Αγαθαγγέλου στον αγώνα του συμμαζέματος, έναν φιλεργατικό και ευσυνείδητο υπάλληλο του Δήμου.
Η Μάρθα από την άλλη, αν και μόλις εξήλθε από μια ευτυχώς περαστική περιπέτεια με την υγεία της, σήκωσε τα μανίκια και με το φτυάρι βοηθούσε την κατάσταση. Είδα επίσης ότι διέθεσε και το οικογενειακό της αγροτικό όχημα για τη μεταφορά των σκουπιδιών.
Αυτά τα γεγονότα πρέπει να προβάλλονται γιατί αφορούν το κοινό καλό, αλλά φανερώνουν και την αγάπη για το δύσμοιρο Πλατύ, δίνοντας ταυτόχρονα και μια νότα αισιοδοξίας που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι οι κάτοικοι.












