Πλατύ: Κλέψανε τρακτέρ – Φουντώνουν οι κλοπές γεωργικών μηχανημάτων – βίντεο

Μάστιγα της εποχής τείνει να γίνει το φαινόμενο -μεταξύ όλων των άλλων προβλημάτων του κλάδου- των κλοπών γεωργικών μηχανημάτων, για τους αγρότες του κάμπου της Ημαθίας.

Το γεγονός μάλιστα ότι πολλά τρακτέρ λόγω των διαρκών ποτισμάτων που απασχολούνται αυτό τον καιρό παραμένουν νυχθημερόν στα χωράφια ουσιαστικά αφύλακτα, καθιστά το έργο των επιτήδειων ακόμη πιο εύκολο.

Πρόσφατο περιστατικό αυτό που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στον γεωργό καλλιεργητή κ. Παναγιώτη Δημητρίου, όταν άγνωστοι του έκλεψαν το τρακτέρ ποτίσματος από το χωράφι στην αγροπεριοχή “Τσιφλίκι” στο Πλατύ Ημαθίας.

Εν τέλει το ρεπορτάζ του emvolos.gr στο σημείο φαίνεται πως έφερε γούρι στον αγαπητό κύριο Παναγιώτη, μιας και ο ίδιος κατάφερε να εντοπίσει το τρακτέρ του στην γειτονική περιοχή της Βραχιάς Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο:

 

Προηγούμενο άρθροΥγεία: Ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να εμφανίσουν μακρά Covid-19, προειδοποιεί αμερικανική έρευνα
Επόμενο άρθροΕργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας