Πλατύ: ΙΙΙ Κομνηνά 2017. Δυστυχώς ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος.. – βίντεο – φωτό

Ημιτελής στάθηκε δυστυχώς η εναρκτήρια ημέρα για τα ΙΙΙ Κομνηνά, τη μεγάλη Ποντιακή γιορτή του Συλλόγου των Κομνηνών Πλατέος.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Και αυτό γιατί, η σφοδρή καλοκαιρινή βροχή που ξέσπασε μισή ώρα περίπου μετά την έναρξη των παιδικών χορευτικών, στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ομαλή ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Μετά την παρουσίαση των παιδικών χορευτικών, πρώτοι και …τελευταίοι εμφανίστηκαν οι Ποντιακοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ Πλατέος και  Ο ΠΟΝΤΟΣ Αράχου, ενώ τους ακολούθησε ο Λαογραφικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΕΣΤΙΑ Σταυρού.

Η καλοκαιρινή μπόρα έδωσε άδοξο και πρόωρο τέλος στην πρεμιέρα των σημερινών εκδηλώσεων, με χαρακτηριστικό γεγονός ότι ο κόσμος έμεινε για αρκετή ώρα εγκλωβισμένος κάτω από τα υπόστεγα του Δημοτικού Σχολείου Πλατέος, περιμένοντας την εκτόνωση της καταρρακτώδους βροχής.

Μακάρι το καιρικό αυτό φαινόμενο να αποδειχτεί πρόσκαιρο και τις δύο επόμενες ημέρες τα ΙΙΙ Κομνηνά να εξελιχθούν κανονικά, ικανοποιώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών και του κόσμου.

Δείτε το βίντεο:

Φωτό:

Προηγούμενο άρθροΠαρατείνεται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017) η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων φόρου εισοδήματος
Επόμενο άρθροΑνέκδοτα: 1 Είχε πρηστεί…