Πλατύ: Ευχαριστήριο – 6η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Βαρασός»

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η 6η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Βαρασός», στα γραφεία του συλλόγου μας στο Πλατύ Ημαθίας.

Για αυτή την πολύτιμη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν με μεγάλη προθυμία και ζήλο στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του συλλόγου μας (Ελ. Βενιζέλου 21, Πλατύ Ημαθίας), δίνοντας αίμα και χαρίζοντας απλόχερα ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό και τις νοσηλεύτριες του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Γιαννιτσών, που με υψηλό φρόνημα ευθύνης και επαγγελματισμού, για ακόμα μια φορά στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας.

Ιδιαίτερα τον νέο αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών, κ Ευάγγελο Λόγγο, που τίμησε με την παρουσία του την δράση του συλλόγου μας και την προσπάθεια μας στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ και τα στελέχη αυτών που βοήθησαν και βοηθούν στη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Τέλος, ευχαριστούμε και όλους όσους προσήλθαν και είχαν την καλή πρόθεση να προσφέρουν αίμα, αλλά για διάφορους λόγους δε μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν.

Η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη και η συνέχεια της εθελοντικής προσφοράς πολύτιμη! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αιμοδοσία.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους θερμά!

Δίνεις αίμα, χαρίζεις ζωή!

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πλατέος

«Ο Βαρασός»