Πλατύ: Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και λιτανεία εικόνας και λειψάνων Αγίου Αρσενίου Καππαδόκου πολιούχου του του χωριού στον ομώνυμο Ιερό Ναό

Πλήθος κόσμου και επισήμων βρέθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα της 9 του Νοέμβρη στον Ιερό Ναό Αγίων Αρσενίου του Καππαδόκου και Παϊσίου στο Πλατύ, για να τιμήσουν την εορτή του Αγίου Αρσενίου.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Τον εσπερινό τέλεσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος Λεμοντζής και ο Εφημέριος Πλατέος Πατήρ Χρήστος Μιχαηλίδης.

Από πλευράς επισήμων παρόντες ήταν ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, εκ μέρους του δήμου Αλεξάνδρειας οι κ.κ. Στέφανος Δελιόπουλος Ιερεμίας Κιοσέογλου, Σάκης παντόπουλος και Πάρις Στυλιανίδης. Επίσης ο διοικητής αστυνομικού σταθμού πλατέος κύριος Κώστας Ζουρνατζής και η πρώην πρόεδρος της ΤΚ Τρικάλων κα Μαρία Παπαϊωαννίδου. Εντυπωσιακή επίσης ήταν και η παρουσία του συλλόγου καππαδοκών Πλατέος Ο ΒΑΡΑΣΟΣ, τα μέλη του οποίου παρέστησαν, κρατώντας ευλαβικά την άγια εικόνα κατά την περιφορά και κατά το προσκύνημά της.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός Χατζησάββα Παναγιώτη, μέλους Δ.Σ. ΣΕΠΕ Ημαθίας στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ 9-11-2022
Επόμενο άρθροΕτήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων