Πλατύ: Εκλογές Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος «Ο ΒΑΡΑΣΟΣ» για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (Βίντεο-φωτό)

Την ετήσια Γενική Συνέλευση του πραγματοποίησε την Κυριακή 11 Μαρτίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος «Ο ΒΑΡΑΣΟΣ», στις εγκαταστάσεις του, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του.

Αγαθούλα Γεωργιάδου 1
Ρεπορτάζ: Αγαθούλα Γεωργιάδου

Η έναρξη της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε με τον χαιρετισμό του Προέδρου κ. Χρήστου Γεωργιάδη και τον απολογισμό δράσης πεπραγμένων του έτους 2017. Ο ίδιος  ευχαρίστησε θερμά όλους όσους στηρίζουν με την συνδρομή και τις χορηγίες τους το σύλλογο και όσους απλόχερα προσφέρουν την βοήθεια τους εθελοντικά μέχρι σήμερα.

Εξαιρετικά ευχάριστη ήταν η ανακοίνωση του Προέδρου πως οι εργασίες για το λαογραφικό μουσείο συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και πως έχουν ξεκινήσει όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και ο σχεδιασμός του Μικρασιάτικου μνημείου που θα κοσμεί το Πλατύ και θα υπενθυμίζει τις ρίζες.

Δείτε το βίντεο

Στην συνέχεια η ταμίας του Συλλόγου κα. Ελένη Χριστιανίδου παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του περασμένου έτους και υποβλήθηκαν από τα μέλη προτάσεις για την πορεία του Συλλόγου.

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου ξεκίνησε χωρίς καθυστερήσεις υπό την επίβλεψη των δικαστικών και ολοκληρώθηκε στις 20:00 μ.μ.

Μετά την εκλογή των νέων μελών θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα συνέλευση για την απονομή των αξιωμάτων.

Ποιοι εκλέχθηκαν:

Εκλεγμένοι:

1) Χρήστος Γεωργιάδης

2) Αναστασία Κωσταντινίδου

3) Αγνή Ζουρνατζή

4) Μιράντα Μουρβετίδου – Παπαμάλη

5) Κωσταντίνος Κουλερίδης

6) Ανέστης Κορτσίνογλου

7) Ελένη Μελέτη- Γιοβανοπούλου

Αναπληρωτές:

1) Ελένη Χριστιανίδου

2) Σάββας Καραούσογλου

Εξελεγκτική Επιτροπή:

1) Βασιλική Ανδρονίδου

2) Μαριέτα Παυλίδου

3) Ευάγγελος Κοσκερίδης

Δείτε το ρεπορτάζ που ακολουθεί:

Φώτο:

PLA KAP 1PLA KAP 2PLA KAP 3PLA KAP 4PLA KAP 5PLA KAP 6PLA KAP 7PLA KAP 8PLA KAP 9PLA KAP 10PLA KAP 11PLA KAP 12PLA KAP 13PLA KAP 14PLA KAP 15PLA KAP 16PLA KAP 17PLA KAP 18PLA KAP 19PLA KAP 20PLA KAP 21PLA KAP 22

Προηγούμενο άρθροΠλατύ : Πριν από λίγο – Φωτιά σε οικόπεδο δίπλα στις εργατικές πολυκατοικίες. – Βίντεο – Φώτο
Επόμενο άρθροΑνέκδοτα: 1 Κουβέντα για στήθη και πουλιά… – 2 Είχε αντικλείδι