Πλατύ – Αγία Μαρίνα 1-2. Νικητής βγήκε το ποδόσφαιρο. – βίντεο – φωτό

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας επικράτησε 2-1 μέσα στο Πλατύ του Αγροτικού Αστέρα, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ με πειστική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο για την ομάδα του Αστέρα, η έλλειψη κινήτρου όσο και αγωνιστικών επιλογών είναι ολοφάνερες στις τελευταίες αγωνιστικές, με τη ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη να είναι ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Μέτριο ήταν ποιοτικά το ματς στο πρώτο ημίχρονο, με μια ελαφρά υπεροχή των φιλοξενούμενων, δίχως όμως  την κλασική φάση για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 3΄ με σουτ του Παπαδή που απόκρουσε ο Ευαγγελινός και στο 8΄ με τον Συμπεθέρη που τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Μοσχόπουλος. Το Πλατύ απάντησε με ωραίο σουτ του Κίρτσογλου στο 8΄ που πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από την εστία του Κούβαρου.

Ημίχρονο 0-0.

Με την έναρξη της επανάληψης και μόλις στο 47΄ το Πλατύ άνοιξε το σκορ. Ο Καραούσογλου έκανε ωραία ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα, με τον Καραντουλαμά να γράφει το 1-0 με κεφαλιά. Ο Γιάννης Καψαλιάρης στην προσπάθειά του να κάνει πιο αποτελεσματική την ομάδα του έριξε στον αγώνα τους Κελεσίδη, Συμεωνίδη και Τριανταφυλλόπουλο, κινήσεις που τελικά τον δικαίωσαν. Στο 64΄ ο Ευθυμίου πίσω από το κέντρο έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κελεσίδη που πρόλαβε την έξοδο του Ευαγγελινού και σημείωσε το 1-1. Το τελικό 1-2 πέτυχε στο 85΄ ο Τσακαλίδης με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ στο δεξί “παραθυράκι” του Ευαγγελινού.

Διατητής ο κ. Ρηγόπουλος, βοηθοί οι κ.κ. Βαλκάνος και Τράντος.

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (Χουρσουζίδης): Ευαγγελινός, Ιορδανόπουλος, Μοσχόπουλος, Μπαντής, Τσαντεκίδης, Σερμπίνης, Καραούσογλου, Κίρτσογλου (66΄ Αναστάσης), Ελευθεριάδης, Αντωνίου, Καραντουλαμάς.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Καψαλιάρης): Κούβαρος, Γκιουλέκας, Κουβατσίδης, Τουλουμτζής, Τζάνι, Νιογκάνα, Συμπεθέρης (46΄ Κελεσίδης), Παπαδής (55΄ Συμεωνίδης), Τσακαλίδης (89΄ Σερασκιέρης), Ευθυμίου, Κουτρουλιάς (46΄ Τριανταφυλλόπουλος).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο: