ΠΚΜ: Συγχαρητήρια επιστολή του Donald Tusk στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή του στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών

Συγχαρητήρια επιστολή στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή του ως Προέδρου της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έστειλε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΡΡ) και πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης Donald Tusk.

O Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην επιστολή του στον νέο Πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγχαίρει με θερμά λόγια τον κ. Τζιτζικώστα για την εκλογή του, τονίζοντας: «Από τη στιγμή που γίνατε μέλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, το 2015, υπήρξατε πολύ ενεργό και αφοσιωμένο μέλος και επιδείξατε συμμετοχή, δέσμευση και επαγγελματισμό».

Ο κ. Tusk υπογραμμίζει τη σημασία που έχει η εκλογή του κ. Τζιτζικώστα στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στην πολιτική οικογένεια του οποίου ανήκει και ο κ. Τζιτζικώστας.

«Καλωσορίζω το μεγάλο στόχο που έχετε βάλει να αυξήσετε το ρόλο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να εκσυγχρονίσετε τη διοίκησή της και να εξασφαλίσετε τον βέλτιστο αντίκτυπο για το κρίσιμο έργο που επιτελεί», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Κλείνοντας την επιστολή του ο κ. Tusk εύχεται κάθε επιτυχία στον κ. Τζιτζικώστα στην προεδρία της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ και υπογραμμίζει: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα είστε ένας εξαιρετικός Πρόεδρος και σας εμπιστεύομαι ότι θα υποστηρίξετε τις κοινές αρχές και αξίες μας».

Προηγούμενο άρθροΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς
Επόμενο άρθροΒέροια ΝΠΣ: Η δράση των τμημάτων υποδομής μέσα στο Σαββατοκύριακο