Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην πόλη της Βέροιας την Κυριακή 21-11-2021, κατά την τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα Π.Α.Ε. Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ .

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διεξαγωγή του εν θέματι ποδοσφαιρικού αγώνα την Κυριακή 21-11-2021.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, στην οδό Σταδίου από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου.
Β. Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, στην οδό Σταδίου από τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου έως τη συμβολή της με την οδό Ζωναρά, εκατέρωθεν της οδού.
Γ. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν την Κυριακή 21-11-2021 και κατά τις ώρες 12:30΄ – 20:00΄.

Άρθρο 2ο

Α. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη και μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Β. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία του Κώστα Καλαϊτζίδη με τη Συμπαραστάτη του Πολίτη στην Περιφέρεια, Νιόβη Παυλίδου
Επόμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: Καμιά ψήφο απ’ όσους ψηφίσουν έχοντας στην τσέπη τους κομματική ταυτότητα της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ