Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην πόλη της Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων “Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου”.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού στα πλαίσια έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 11-122017, έμπροσθεν του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας,

 Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο Τη Δευτέρα 11-12-2017, κατά τις ώρες 11:00΄ έως 23:00΄: α) την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων και μοτοποδηλάτων, πλην οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, ως εξής:

  επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου και

  επί της οδού Ναούσης, από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

β) την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, παντός είδους οχημάτων και μοτοποδηλάτων, πλην οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, ως εξής:

  επί της οδού Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

Άρθρο 2ο α. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα και φροντίδα του Δήμου Αλεξάνδρειας και η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας, στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

β. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.

 2 Άρθρο 3ο Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 του Π.Κ. και τις διατάξεις των άρθρων 4, 52, 103, 104 και 105  του Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Άρθρο 4ο Η ισχύς της παρούσας απόφασης, αρχίζει με τη δημοσίευση της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα, ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος των παραπάνω μέτρων, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.-

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
 Χρήστος ΣΙΜΟΥΛΗΣ
Αστυνομικός Διευθυντής
Προηγούμενο άρθροΜελίκη: Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. – Χορευτικές εκδηλώσεις του ΛΟΜΠ – βίντεο φωτό
Επόμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Ενίσχυση κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας