Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΚΜ: Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων τελευταίου 24ωρου

Συλλήψεις για κλοπές

· Συνελήφθησαν χθες (13 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχές της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 28 ετών, διότι από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το απόγευμα της 12ης Νοεμβρίου 2019, διέρρηξαν οικία 53χρονου σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν 2 ρολόγια.

· Συνελήφθη χθες (13 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας και του Αστυνομικού Τμήματος Άρνισσας, 29χρονος αλλοδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από όχημα 54χρονου ημεδαπού, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 325 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Εξιχνίαση διακίνησης αλλοδαπών

Από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 αλλοδαπών ηλικίας 28 και 25 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάρτιο του 2018, εντοπίσθηκαν να μεταφέρουν σε όχημα 5 αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ σε σήμα αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξαν ταχύτητα προκαλώντας φθορές σε μπάρες διοδίων σε περιοχή της Πιερίας, εγκαταλείποντας στη συνέχεια το όχημα. Στην δικογραφία περιλαμβάνεται και 27χρονος αλλοδαπός, ιδιοκτήτης του οχήματος που χρησιμοποίησαν.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (13 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, 27χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (13 Νοεμβρίου 2019) το βράδυ, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 32χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων κατά την έισοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών και χρηματική ποινή 5.200 ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και ψευδή αναφορά στις αρχές.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη σήμερα (14 Νοεμβρίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 29χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 12 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.