Με πέντε συνέδρους συμμετέχει η Ημαθία στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ημαθία, η ανταπόκριση των νέων, στη διαδικασία ανάδειξης συνέδρων, για το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ. Μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και αντίστοιχης ταυτοποίησης στοιχείων, συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνολικά 32.063 άτομα.

Με τον τρόπο αυτό, ανοιχτά, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς γραφειοκρατία, η ΟΝΝΕΔ έκανε το πιο σημαντικό βήμα για την επανίδρυσή της.

Από την Ημαθία εκλέχθηκαν πέντε (5) σύνεδροι, ο οποίοι θα συμμετέχουν στο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 21,22 και 23 Οκτωβρίου 2016. Πρόκειται για τους: Καλαιτζίδη Αλέξανδρο (πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Ημαθίας), Γιαννόπουλο Δημήτρη, Μπλατσιώτη Στέργιο, Τερζίδου Αντωνία και Τσιαμήτρο Γιάννη.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, δήλωσε:

“Η προσπάθεια για την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ γίνεται πράξη. Η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας ανοίγεται στην κοινωνία και δίνει το παράδειγμα του εκσυγχρονισμού. Θα συμμετέχουμε σε ένα συνέδριο δημοκρατικό, διάφανο, σύγχρονο και θα υλοποιήσουμε την επανίδρυση και τον επανασχεδιασμό της ΟΝΝΕΔ. Παλιοί και νέοι, δίνουμε τη μάχη μαζί με όσους πιστεύουν στη φιλελεύθερη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, την ελεύθερη οικονομία και την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας. Μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες και ελπίδα στη νέα γενιά. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία, όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν την ΟΝΝΕΔ, όλους αυτούς που στέκονται στο πλευρό μας και συγχαίρω τους εκλεγέντες συνέδρους από την Ημαθία”.

 

 

Προηγούμενο άρθροΕξακριβώθηκε περαιτέρω η δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούταν σε ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Κ. Μακεδονίας
Επόμενο άρθρο«Η αναθεώρηση του Συντάγματος δεν αφορά μόνον τους ειδικούς ή τους πολιτικούς, αλλά όλους τους πολίτες» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι